Top-up programma “Uzņēmējdarbība un vadība” Ziemeļumbrijas Universitātē – HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledža

Top-up programma “Uzņēmējdarbība un vadība” Ziemeļumbrijas Universitātē

Top-up programma “Uzņēmējdarbība un vadība” Ziemeļumbrijas Universitātē

Cienījamie studenti un absolventi, mums ir lieliskas ziņas!

Turpmāk HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledžas absolventi ar BTEC Level 5 Higher National Diploma var turpināt studijas Ziemeļumbrijas Universitātē (Northumbria University), Lielbritānijā, piesakoties Top-up programmai “Uzņēmējdarbībā un vadībā” (Business and Management)!

Saskaņā ar jaunākajiem Research Excellence Framework datiem, Ziemeļumbrijas Universitāte ir ierindota 25 labāko augstskolu sarakstā pēc pētniecības potenciāla. Tāpat, Ziemeļumbrijas Universitāte ir ierindota 25 labāko vidū, vērtējot absolventu skaitu, kuri pēc augstskolas pabeigšanas uzsāk darba gaitas, un deviņi no desmit absolventiem strādā vai mācās jau sešus mēnešus pēc absolvēšanas.

Top-up programma “Uzņēmējdarbībā un vadībā” paredz nepilna laika studijas tiešsaistē and ļauj iegūt bakalaura grādu 18 mēnešu laikā. Papildu informācija par iestāšanās prasībām un pieteikšanās procesu ir pieejama šeit:

Ņem vērā, ka uzņemšana šajā programmā norit četras reizes gadā – oktobrī, janvārī, aprīlī un jūlijā!

Download PDF (Unknown)

Pieraksties jaunumiem!

Mēs informējam Jūs, ka šī tīmekļa vietne izmanto savus, tehniski nepieciešamus un trešo pušu sīkdatnes failus, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes lietotāju draudzīgumu un garantētu augstu funkcionalitāti. Turpinot šīs vietnes pārlūkošanu, Jūs piekrītat sīkdatņu failu izmantošanai. Uzziniet vairāk par sīkdatņu failu izmantošanu, apskatot konfidencialitātes politiku.