HOTEL SCHOOL piedalījās izstādē “SKOLA 2023” – HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledža

HOTEL SCHOOL piedalījās izstādē “SKOLA 2023”

HOTEL SCHOOL piedalījās izstādē “SKOLA 2023”

Kas par fantastisko nedēļas nogali! No 3. līdz 5. martam HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledža piedalījās izglītības izstādē “SKOLA 2023”, kur piedāvājām interesentiem iepazīt mūsu augstākās un profesionālās izglītības programmas, stāstījām par prakses iespējām labākajās Eiropas viesnīcās un restorānos un pat organizējām kulināro meistarklasi!

Milzīgs paldies mūsu Koledžas izcilajai komandai – gan administratīvajam kolektīvam, gan lektoriem un studentiem, kuri ar degsmi, aizrautību un laipnību stādīja priekšā HOTEL SCHOOL topošajiem studentiem!

Liels paldies arī visiem skolēniem, kuri nekautrējās nākt klāt un uzdot jautājumus. Kad tiekamies nākamreiz? 1. aprīlī plkst. 12:00, HOTEL SCHOOL Atvērto Durvju dienā!

Pieraksties jaunumiem!

Mēs informējam Jūs, ka šī tīmekļa vietne izmanto savus, tehniski nepieciešamus un trešo pušu sīkdatnes failus, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes lietotāju draudzīgumu un garantētu augstu funkcionalitāti. Turpinot šīs vietnes pārlūkošanu, Jūs piekrītat sīkdatņu failu izmantošanai. Uzziniet vairāk par sīkdatņu failu izmantošanu, apskatot konfidencialitātes politiku.