HOTEL SCHOOL organizēja semināru “Business Models Post-Corona in the Hospitality Sector” – HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledža

HOTEL SCHOOL organizēja semināru “Business Models Post-Corona in the Hospitality Sector”

HOTEL SCHOOL organizēja semināru “Business Models Post-Corona in the Hospitality Sector”

2023. gada 17. februārī HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledža organizēja semināru viesmīlības industrijas dalībniekiem “Business Models Post-Corona in the Hospitality Sector”. Semināra mērķis bija pārskatīt un izmēģināt izglītības materiālus, veltītus M.I.C.E. sektoram (saīsinājums no angļu val. “Meeting, Incentive travel, Conferences, Exibitions“ – biznesa ceļojumi, motivējošais tūrisms, konferences, komercizstādes), kuri tapa Nordplus Horizontal projekta Nr. NPHZ-2021/10064 ietvaros.

Mācību materiālus kā projekta partneris izstrādāja HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledža kopā ar projekta koordinatoru “Dania Academy” (Dānija) un otru partnerorganizāciju – Iceland Convention Bureau “Meet in Reykjavik” (Islande). Pilnā apmērā sagatavotie materiāli tiks prezentēti HOTEL SCHOOL V. starptautiskajā lietišķās pētniecības konferencē, kura notiks 2023. gada 19. maijā.

Mēs izsakām pateicību par satura izstrādi un materiālu noformēšanu HOTEL SCHOOL Attīstības direktorei, Padomes priekšsēdētājai Olgai Zverevai; par interviju organizēšanu – docentei Gaļinai Bukovskai un Studiju programmas direktoram Dzintaram Priedītim, kā arī visai HOTEL SCHOOL komandai un studentiem par atbalstu pasākuma organizēšanā!

Pieraksties jaunumiem!

Mēs informējam Jūs, ka šī tīmekļa vietne izmanto savus, tehniski nepieciešamus un trešo pušu sīkdatnes failus, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes lietotāju draudzīgumu un garantētu augstu funkcionalitāti. Turpinot šīs vietnes pārlūkošanu, Jūs piekrītat sīkdatņu failu izmantošanai. Uzziniet vairāk par sīkdatņu failu izmantošanu, apskatot konfidencialitātes politiku.