MR-Preculinary: Learning Culinary Pre-Elaboration Techniques Using Mixed Reality Tools – HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledža

MR-Preculinary: Learning Culinary Pre-Elaboration Techniques Using Mixed Reality Tools

MR-Preculinary: Learning Culinary Pre-Elaboration Techniques Using Mixed Reality Tools

MR-Preculinary: Learning Culinary Pre-Elaboration Techniques Using Mixed Reality Tools

Projekts “MR-Preculinary: Learning Culinary Pre-Elaboration Techniques Using Mixed Reality Tools”:

  • Projekta koordinators: “LA FLORA” Integrated Vocational Training Center (CIFP LA FLORA) (Spain)
  • Projekta īstenošanas periods:  2024. gada 31. decembris – 2026. gada 30. decembris
  • Projekta numurs: 2024-1-ES01-KA220-VET 000244025
  • Projekta tips: KA220-VET

Projekta mērķis ir izmantot digitālos resursus, tostarp tehnoloģiskos un didaktiskos rīkus, kas balstīti uz paplašināto realitāti un 3D, lai veicinātu mācīšanu un mācīšanos profesionālajā izglītībā kulinārijas jomā. Tas veicinās kulinārijas prasmju apmācību, uzlabojot individuālo mācīšanās ātrumu, kas izriet no katra izglītojamā raksturīpašībām, un veicinās izglītības iekļautību, nodrošinot nepieciešamos resursus.

Projekta ietvaros plānots sasniegt divus rezultātus:

  1. Virtuālais simulators ēdienu pirmapstrādes procesiem, kas ļaus studentiem mācīties profesionāli, iekļaujoši, ērti pieejami un ilgtspējīgi
  2. E-grāmata “Didaktiskā rokasgrāmata kulinārijas pirmapstrādes procesu lietošanai un mācīšanai ar materiālu krājumu.

Projekts apvieno piecus partnerus: “LA FLORA” Integrated Vocational Training Center (Spānija), UNIVERSIDAD DE BURGOS (Spānija), UNIVERSITY COLLEGE PRAGUE (Čehija), HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledža (Latvija), and PLAYMEBIT SL (Spānija).

 
Projekta jaunumi

Projektu No.2024-1-ES01-KA220-VET 00024402 līdzfinansē Eiropas Savienība.

Pieraksties jaunumiem!

Mēs informējam Jūs, ka šī tīmekļa vietne izmanto savus, tehniski nepieciešamus un trešo pušu sīkdatnes failus, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes lietotāju draudzīgumu un garantētu augstu funkcionalitāti. Turpinot šīs vietnes pārlūkošanu, Jūs piekrītat sīkdatņu failu izmantošanai. Uzziniet vairāk par sīkdatņu failu izmantošanu, apskatot konfidencialitātes politiku.