MR-Preculinary: Learning Culinary Pre-Elaboration Techniques Using Mixed Reality Tools

Projekts “MR-Preculinary: Learning Culinary Pre-Elaboration Techniques Using Mixed Reality Tools”:
- Projekta koordinators: “LA FLORA” Integrated Vocational Training Center (CIFP LA FLORA) (Spain)
- Projekta īstenošanas periods: 2024. gada 31. decembris – 2026. gada 30. decembris
- Projekta numurs: 2024-1-ES01-KA220-VET 000244025
- Projekta tips: KA220-VET
Projekta mērķis ir izmantot digitālos resursus, tostarp tehnoloģiskos un didaktiskos rīkus, kas balstīti uz paplašināto realitāti un 3D, lai veicinātu mācīšanu un mācīšanos profesionālajā izglītībā kulinārijas jomā. Tas veicinās kulinārijas prasmju apmācību, uzlabojot individuālo mācīšanās ātrumu, kas izriet no katra izglītojamā raksturīpašībām, un veicinās izglītības iekļautību, nodrošinot nepieciešamos resursus.
Projekta ietvaros plānots sasniegt divus rezultātus:
- Virtuālais simulators ēdienu pirmapstrādes procesiem, kas ļaus studentiem mācīties profesionāli, iekļaujoši, ērti pieejami un ilgtspējīgi
- E-grāmata “Didaktiskā rokasgrāmata kulinārijas pirmapstrādes procesu lietošanai un mācīšanai ar materiālu krājumu.
Projekts apvieno piecus partnerus: “LA FLORA” Integrated Vocational Training Center (Spānija), UNIVERSIDAD DE BURGOS (Spānija), UNIVERSITY COLLEGE PRAGUE (Čehija), HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledža (Latvija), and PLAYMEBIT SL (Spānija).





Projekta jaunumi
Projektu No.2024-1-ES01-KA220-VET 00024402 līdzfinansē Eiropas Savienība.

