Pavāra palīga kvalifikācija (LKI 3)
Vai iegūt vismodernākās kulinārijas prasmes, mācoties tikai sestdienās, ir iespējams? Jā! Apgūsti jaunākās ēdienu gatavošanas tehnikas, atklāj pārsteidzošas garšas un strādā kopā ar 5* viesnīcu restorānu šefpavāriem – tas viss ir pieejams pie mums HOTEL SCHOOL!
Programmas mācību priekšmeti
Programmas ietvaros Tu:
- iepazīsi jaunākās ēdienu gatavošanas metodes;
- apgūsi ēdināšanas uzņēmuma darbības pamatprincipus;
- iemācīsies lietot specializētās iekārtas;
- iegūsi vispusīgas zināšanas par uztura, higiēnas un pārtikas drošuma jautājumiem.
Mācību process un prakse
Programmas apguve ilgst 2 gadus jeb 4 semestrus, kuru laikā ir paredzētas 640 kontaktstundas. Mācības iekļauj teorētiskas nodarbības un seminārus, kā arī praktiskas nodarbības HOTEL SCHOOL kulinārajā laboratorijā un restorānā. Nodarbības vada 5* viesnīcu restorānu vadītāji un šefpavāri. Tāpat regulāri notiek ārzemju kulinārijas meistaru vieslekcijas.
Programmas ietvaros nodrošinām iespēju doties praksē uz 5* viesnīcu restorāniem pasaules kulinārijas mekā – Romā, Itālijā! Ar Erasmus+ finansiālo atbalstu segsim ceļošanas, izmitināšanas un apdrošināšanas izmaksas!
Programmas beigās jākārto noslēguma pārbaudījums.
Mācību maksa
Programmas maksa ir 1500 EUR gadā vai 160 EUR mēnesī. Pilna informācija par studiju un mācību maksu.
Uzņemšanas prasības
Lai iestātos programmā, jāiesniedz pamatizglītību apliecinošs dokuments. Potenciāliem izglītojamajiem ir jāprot valoda, kurā notiek apmācība. HOTEL SCHOOL var organizēt mācību valodas pārbaudījumu klātienē vai tiešsaistē.
Lasīt pilnus uzņemšanas noteikumus tālākizglītības programmās.Karjeras un studiju turpināšanas iespējas programmas absolventiem
Iegūtā kvalifikācija ļauj veiksmīgi uzsākt darba gaitas vietējos un ārzemju ēdināšanas uzņēmumos. Programmā apgūtās zināšanas tiek formāli ieskaitītas, turpinot studijas HOTEL SCHOOL augstākās izglītības programmās.
Uzzini vairāk par piedāvātajām studiju iespējām!