Notika informatīvais pasākums par projektu “Ievadkurss trešo valstu pilsoņiem par dzīvi Latvijā” – HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledža

Notika informatīvais pasākums par projektu “Ievadkurss trešo valstu pilsoņiem par dzīvi Latvijā”

Notika informatīvais pasākums par projektu “Ievadkurss trešo valstu pilsoņiem par dzīvi Latvijā”

2024. gada 14. jūnijā HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledža organizēja informatīvo pasākumu par projektu “Ievadkurss trešo valstu pilsoņiem par dzīvi Latvijā HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledžā”, projekta Nr.PMIF/13.3./2023/1/ 03.

Pasākuma laikā mēs atskatījāmies uz sasniegtiem rezultātiem – piedzīvotām ekskursijām, apgūtām zināšanām un jauniem iepazītiem cilvēkiem. Kursa absolventi saņēma arī godam nopelnītos sertifikātus par kursa pilnvertīgo apgūšanu.

Pateicamies visiem dalībniekiem, viesiem un HOTEL SCHOOL komandai par iesaistīšanos! Bilžu galerija no pasākuma tiks nopublicēta drīzumā.

Projektu Nr. PMIF/13.3./2023/1/03 līdzfinansē Eiropas Savienība.

Pieraksties jaunumiem!

Mēs informējam Jūs, ka šī tīmekļa vietne izmanto savus, tehniski nepieciešamus un trešo pušu sīkdatnes failus, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes lietotāju draudzīgumu un garantētu augstu funkcionalitāti. Turpinot šīs vietnes pārlūkošanu, Jūs piekrītat sīkdatņu failu izmantošanai. Uzziniet vairāk par sīkdatņu failu izmantošanu, apskatot konfidencialitātes politiku.