Kulinarā iedvesma no Ukrainas HOTEL SCHOOL – HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledža

Kulinarā iedvesma no Ukrainas HOTEL SCHOOL

Kulinarā iedvesma no Ukrainas HOTEL SCHOOL

2025. gada 8. novembrī HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledžai bija liels prieks piedalīties kulinarajā meistarklasē, ko vadīja Natālija Sobčuka, pasniedzēja no Don Bosco Jaunatnes izglītības centra Ļvivā, Ukrainā.

Meistarklases laikā pasniedzēja demonstrēja divu izsmalcinātu ēdienu pagatavošanu — balto šokolādes desertu ar sezonas ogām “Blueberry Victory” un pamatēdienu ar pīles fileju un dārzeņu biezeņiem “Autumn Vibe”.

Šī pieredze bija īpaši vērtīga mūsu programmas “Ēdināšanas pakalpojumi” audzēkņiem, jo tā deva iespēju paplašināt kulinārās zināšanas, apgūt mūsdienīgas ēdienu pasniegšanas tehnikas un izzināt radošu pieeju sezonālo produktu izmantošanai, apvienojot tradicionālās prasmes ar laikmetīgu prezentāciju. Šāda praktiskā mācīšanās ne tikai pilnveido profesionālās iemaņas, bet arī iedvesmo eksperimentēt, radīt jaunas idejas un attīstīt kulināro radošumu.

Sirsnīgs paldies Nataliiai Sobčukai par brīnišķīgo un garšām bagāto meistarklasi, kas iedvesmoja mūsu audzēkņus turpināt savu kulināro ceļu ar aizrautību un radošumu!

Erasmus+ projektu Nr. 2024-1-LV01-KA121-VET-000206510 līdzfinansē Eiropas Savienība.

Finansē Eiropas Savienība. Tomēr paustie uzskati un viedokļi ir tikai autora(-u) uzskati un viedokļi un ne vienmēr atspoguļo Eiropas Savienības vai Eiropas Izglītības un kultūras izpildaģentūras uzskatus un viedokļus. Ne Eiropas Savienību, ne Eiropas Izglītības un kultūras izpildaģentūru nevar saukt pie atbildības par tiem.

Pieraksties jaunumiem!

Mēs informējam Jūs, ka šī tīmekļa vietne izmanto savus, tehniski nepieciešamus un trešo pušu sīkdatnes failus, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes lietotāju draudzīgumu un garantētu augstu funkcionalitāti. Turpinot šīs vietnes pārlūkošanu, Jūs piekrītat sīkdatņu failu izmantošanai. Uzziniet vairāk par sīkdatņu failu izmantošanu, apskatot konfidencialitātes politiku.