Nordplus projekti – HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledža

Nordplus projekti

Nordplus projekti

Nordplus projekti

HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledža aktīvi izmanto iespējas, kuras piedāvā Nordplus programma. Katru gadu HOTEL SCHOOL personāls piedalās dažādos mobilitātes un pētniecības projektos, kas sekmē viņu profesionālās kompetences celšanos un tiekšanos uz izcilību, ļauj dalīties pieredzē ar partneriem un palīdz izstrādāt jaunus mācību rīkus.


Nordplus īstenotie projekti
NO LEFTOVER Nordic/Baltic Culinary Arts: digital course with training materials and tools for adult educators
NO LEFTOVER Nordic/Baltic Culinary Arts: digital course with training materials and tools for adult educators

Projekta “NO LEFTOVER Nordic/Baltic Culinary Arts: digital course with training materials and tools for adult educators” (“Bezatlikumu Ziemeļvalstu un Baltijas valstu kulinārijas māksla: digitālais kurss ar mācību materiāliem un rīkiem pieaugušo izglītotājiem”), Nr. NPAD-2022/10049, ietvaros plānots stiprināt pieaugušo izglītības speciālistu mācību metodes kulinārajās mākslās, īpašu uzsvaru liekot uz Ziemeļvalstu un Baltijas valstu tradicionālo un mūsdienu virtuvi, pielietojot bezatlikumu (NO LEFTOVERS) pieeju dažādos ēdiena pagatavošanas etapos, tai skaitā plānojot sastāvdaļas un porcijas, gatavojot un servējot ēdienu, pārdodot, reklamējot ēdienus un kulinārās koncepcijas, meklējot veidus, kā saprātīgi patērēt atlikumus un atbildīgu gala atkritumu pārvaldīšanu. Projektā ir iesaistīti pieci partneri – HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledža, STEP BY STEP COUNCULTING (IS-Sfs radgjof, Islande), Com&Train (Dānija), MITRA (Igaunija) un Vilniaus kolegija (Lietuva).

Projekts tika īstenots laika posmā no 2022. gada augusta līdz 2024. gada jūlijam.

Uzzini vairāk par projektu šeit!

NO LEFTOVER Nordic/Baltic Culinary Arts: digital course with training materials and tools for adult educators
NO LEFTOVER Nordic/Baltic Culinary Arts: digital course with training materials and tools for adult educators

2022. gada janvārī HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledža kopā ar STEP BY STEP COUNCULTING (IS-Sfs radgjof, Islande), Com&Train (Dānija) un MITRA (Igaunija) īstenoja sagatavošanas projektu “NO LEFTOVER Nordic/Baltic Culinary Arts: Digital Course with Training Materials and Tools for Adult Educators”, Nr. NPAD-2021-PV/10020. Projekta mērķis ir stiprināt NO LEFTOVER jeb bezatlikumu ražošanas pieeju ne tikai mājsaimniecību un amatieru līmenī, bet arī profesionālajā līmenī pieaugušo izglītības programmu ietvaros. NO LEFTOVER pieejas fokuss ir vērsts uz tādas kulinārās prakses sekmēšanu, kas apvienotu Ziemeļvalstu un Baltijas virtuves tradīcijas un mūsdienīgos risinājumus atkritumu mazināšanai, kuri tiek piekopti šajās valstīs. Sagatavošanas projekta mērķis bija izstrādāt pieteikumu projektam “NO LEFTOVER Nordic/Baltic Culinary Arts: Digital Course with Training Materials and Tools for Adult Educators”.

Uzzini vairāk par projektu šeit!

Business models post Corona in the hospitality sector
Business models post Corona in the hospitality sector

Projekts “Business Models post Corona in the Hospitality Sector” (“Biznesa modeļi pēcpandēmijas viesmīlības industrijā”), Nr. NPHZ-2021/10064, apvieno trīs partnerus – Dania Academy, HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledžu un Meet in Reykjavík, lai izpētītu, kā Covid-19 pandēmija ir ietekmējusi un turpinās ietekmēt viesmīlības industrijas uzņēmumu ikdienas darbību. Projekta ietvaros tiks izstrādāti mācību un izglītošanās materiāli labāko biznesa stratēģiju izveidei.

Projekts tika īstenots laika posmā no 2021. gada augusta līdz 2023. gada augustam.

Uzzini vairāk par projektu šeit!

Pieraksties jaunumiem!

Mēs informējam Jūs, ka šī tīmekļa vietne izmanto savus, tehniski nepieciešamus un trešo pušu sīkdatnes failus, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes lietotāju draudzīgumu un garantētu augstu funkcionalitāti. Turpinot šīs vietnes pārlūkošanu, Jūs piekrītat sīkdatņu failu izmantošanai. Uzziniet vairāk par sīkdatņu failu izmantošanu, apskatot konfidencialitātes politiku.