NO LEFTOVER Nordic/Baltic Culinary Arts: digital course with training materials and tools for adult educators
Projekta “NO LEFTOVER Nordic/Baltic Culinary Arts: digital course with training materials and tools for adult educators” (“Bezatlikumu Ziemeļvalstu un Baltijas valstu kulinārijas māksla: digitālais kurss ar mācību materiāliem un rīkiem pieaugušo izglītotājiem”), Nr. NPAD-2022/10049, ietvaros plānots stiprināt pieaugušo izglītības speciālistu mācību metodes kulinārajās mākslās, īpašu uzsvaru liekot uz Ziemeļvalstu un Baltijas valstu tradicionālo un mūsdienu virtuvi, pielietojot bezatlikumu (NO LEFTOVERS) pieeju dažādos ēdiena pagatavošanas etapos, tai skaitā plānojot sastāvdaļas un porcijas, gatavojot un servējot ēdienu, pārdodot, reklamējot ēdienus un kulinārās koncepcijas, meklējot veidus, kā saprātīgi patērēt atlikumus un atbildīgu gala atkritumu pārvaldīšanu. Projektā ir iesaistīti pieci partneri – HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledža, STEP BY STEP COUNCULTING (IS-Sfs radgjof, Islande), Com&Train (Dānija), MITRA (Igaunija) un Vilniaus kolegija (Lietuva).
Projekts tika īstenots laika posmā no 2022. gada augusta līdz 2024. gada jūlijam.
Uzzini vairāk par projektu šeit!