Notika ceturtā transnacionālā tikšanās projekta “NO LEFTOVER Nordic/Baltic Culinary Arts” ietvaros
2024. gada 30. aprīlī Rīgā notika 4. transnacionālā tikšanās projekta “NO LEFTOVER Nordic/Baltic Culinary Arts: Digital Course with Training Materials and Tools for Adult Educators” ietvaros, projekta Nr. NPAD-2022/10049. Pasākums norisinājās nākamajā dienā pēc projekta rezultātu izplatīšanas konferences 2024. gada 29. aprīlī.
Sanāksmē pulcējās pieci partneri: HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledža (Latvija) kā projekta koordinators, ko pārstāvēja Koledžas direktore Jūlija Pasnaka un Attīstības direktore, padomes priekšsēdētāja Olga Zvereva; Com&Train (Dānija), ko pārstāvēja priekšsēdētāja Anna Högnadóttir, Vilniaus kolegija Biznesa fakultāte (Lietuva), ko pārstāvēja Apmācību un sadarbības vadītāja Laima Paraukiene, STEP BY STEP COUNCULTING (Islande), ko pārstāvēja priekšsēdētāja Hansina Bjarnfridura Einarsdotira un MITRA (Igaunija), ko pārstāvēja priekšsēdētāja Ruta Pels. Tikšanās laikā dalībnieki izstrādāja projekta noslēguma posma detaļas un plānotās projekta izplatīšanas aktivitātes Lietuvā.