Notika ceturtā transnacionālā tikšanās projekta “NO LEFTOVER Nordic/Baltic Culinary Arts” ietvaros – HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledža

Notika ceturtā transnacionālā tikšanās projekta “NO LEFTOVER Nordic/Baltic Culinary Arts” ietvaros

Notika ceturtā transnacionālā tikšanās projekta “NO LEFTOVER Nordic/Baltic Culinary Arts” ietvaros

2024. gada 30. aprīlī Rīgā notika 4. transnacionālā tikšanās projekta “NO LEFTOVER Nordic/Baltic Culinary Arts: Digital Course with Training Materials and Tools for Adult Educators” ietvaros, projekta Nr. NPAD-2022/10049. Pasākums norisinājās nākamajā dienā pēc projekta rezultātu izplatīšanas konferences 2024. gada 29. aprīlī.

Sanāksmē pulcējās pieci partneri: HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledža (Latvija) kā projekta koordinators, ko pārstāvēja Koledžas direktore Jūlija Pasnaka un Attīstības direktore, padomes priekšsēdētāja Olga Zvereva; Com&Train (Dānija), ko pārstāvēja priekšsēdētāja Anna Högnadóttir, Vilniaus kolegija Biznesa fakultāte (Lietuva), ko pārstāvēja Apmācību un sadarbības vadītāja Laima Paraukiene, STEP BY STEP COUNCULTING (Islande), ko pārstāvēja priekšsēdētāja Hansina Bjarnfridura Einarsdotira un MITRA (Igaunija), ko pārstāvēja priekšsēdētāja Ruta Pels. Tikšanās laikā dalībnieki izstrādāja projekta noslēguma posma detaļas un plānotās projekta izplatīšanas aktivitātes Lietuvā.

Pieraksties jaunumiem!

Mēs informējam Jūs, ka šī tīmekļa vietne izmanto savus, tehniski nepieciešamus un trešo pušu sīkdatnes failus, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes lietotāju draudzīgumu un garantētu augstu funkcionalitāti. Turpinot šīs vietnes pārlūkošanu, Jūs piekrītat sīkdatņu failu izmantošanai. Uzziniet vairāk par sīkdatņu failu izmantošanu, apskatot konfidencialitātes politiku.