Notika piektā transnacionālā tikšanās projekta “NO LEFTOVER Nordic/Baltic Culinary Arts” ietvaros – HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledža

Notika piektā transnacionālā tikšanās projekta “NO LEFTOVER Nordic/Baltic Culinary Arts” ietvaros

Notika piektā transnacionālā tikšanās projekta “NO LEFTOVER Nordic/Baltic Culinary Arts” ietvaros

2024. gada 6.jūnijā Viļņā, Lietuvā, notika 5. transnacionālā tikšanās projekta “NO LEFTOVER Nordic/Baltic Culinary Arts: Digital Course with Training Materials and Tools for Adult Educators” ietvaros, projekta Nr. NPAD-2022/10049. Tikšanās norisinājās nākamajā dienā pēc projekta rezultātu izplatīšanas pasākuma 2024. gada 5.jūnijā.

Sanāksmē pulcējās pieci partneri: HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledža (Latvija) kā projekta koordinators, ko pārstāvēja Attīstības direktore, padomes priekšsēdētāja Olga Zvereva; Com&Train (Dānija), ko pārstāvēja priekšsēdētāja Anna Högnadóttir, Vilniaus kolegija Biznesa fakultāte (Lietuva), ko pārstāvēja Apmācību un sadarbības vadītāja Laima Paraukiene un Tūrisma katedras lektore Jolita Variakojiene, STEP BY STEP COUNCULTING (Islande), ko pārstāvēja priekšsēdētāja Hansina Bjarnfridura Einarsdotira un MITRA (Igaunija), ko pārstāvēja vadītājs Pavel Smulski. Tikšanās laikā dalībnieki izstrādāja projekta noslēguma posma detaļas un izplatīšanas aktivitātes projekta pēcīstenošanas posmā.

Pieraksties jaunumiem!

Mēs informējam Jūs, ka šī tīmekļa vietne izmanto savus, tehniski nepieciešamus un trešo pušu sīkdatnes failus, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes lietotāju draudzīgumu un garantētu augstu funkcionalitāti. Turpinot šīs vietnes pārlūkošanu, Jūs piekrītat sīkdatņu failu izmantošanai. Uzziniet vairāk par sīkdatņu failu izmantošanu, apskatot konfidencialitātes politiku.