Piedalīšanās metodiskajā seminārā par “NO LEFTOVER” kulinārijas mākslu profesionālās izglītības pedagogiem Itālijā – HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledža

Piedalīšanās metodiskajā seminārā par “NO LEFTOVER” kulinārijas mākslu profesionālās izglītības pedagogiem Itālijā

Piedalīšanās metodiskajā seminārā par “NO LEFTOVER” kulinārijas mākslu profesionālās izglītības pedagogiem Itālijā

No 2025. gada 31. marta līdz 4. aprīlim HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledžas Attīstības direktore un lektore Olga Zvereva piedalījās seminārā “NO LEFTOVER Culinary Arts for VET Educators: Methodological Workshops for Integration of the Concept in all Stages of Culinary Arts, Teaching and Learning Processes” Itālijā. Pasākumu rīkoja partneris ITALIAN HOSPITALITY SCHOOL projekta “Horizontal VET Capacity Building for internationalisation and modernisation including innovation, digitalisation and sustainability by methodology transfer and exchange of good practices”, projekta Nr. 101129249. ietvaros.

Semināru sērija bija veltīta Itālijā piekoptās ilgtspējīgas prakses izpētei. Nedēļas laikā dalībnieki apmeklēja Fraskati, lai iepazītu pilsētas bagātīgo kulinārijas mantojumu un piedalītos pastas meistarklasē; izpētīja vietējos pārtikas produktus slavenākajā romiešu tirgū “Mercato Trionfale”, apmeklēja Apvienoto Nāciju Organizācijas Pārtikas un lauksaimniecības organizācijas galveno mītni; un pa starpām piedalījās vairākās lekcijās un kultūras aktivitātēs.

Semināros piedalījās arī projekta partneri no Ukrainas, National University of Food Technologies un Don Bosco Youth Educational Center. Mēs pateicamies mūsu partnerim ITALIAN HOSPITALITY SCHOOL par šiem neaizmirstamajiem semināriem! Mēs esam tik daudz iemācījušies!

CB-VET Plus projektu Nr. 101129249 līdzfinansē Eiropas Savienība.

Finansē Eiropas Savienība. Tomēr paustie uzskati un viedokļi ir tikai autora(-u) uzskati un viedokļi un ne vienmēr atspoguļo Eiropas Savienības vai Eiropas Izglītības un kultūras izpildaģentūras uzskatus un viedokļus. Ne Eiropas Savienību, ne Eiropas Izglītības un kultūras izpildaģentūru nevar saukt pie atbildības par tiem.

Pieraksties jaunumiem!

Mēs informējam Jūs, ka šī tīmekļa vietne izmanto savus, tehniski nepieciešamus un trešo pušu sīkdatnes failus, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes lietotāju draudzīgumu un garantētu augstu funkcionalitāti. Turpinot šīs vietnes pārlūkošanu, Jūs piekrītat sīkdatņu failu izmantošanai. Uzziniet vairāk par sīkdatņu failu izmantošanu, apskatot konfidencialitātes politiku.