Projekta MR-PRECULINARY 2. Transnacionālā tikšanās Rīga – HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledža

Projekta MR-PRECULINARY 2. Transnacionālā tikšanās Rīga

Projekta MR-PRECULINARY 2. Transnacionālā tikšanās Rīga

2025. gada 16.–17. jūnijā HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledža uzņēma partnerorganizāciju pārstāvjus 2. Transnacionālajā tikšanās, kas norisinājās Erasmus+ KA220-VET  projekta “MR-PRECULINARY” (Kulinārijas iepriekšējās apstrādes tehniku apguve, izmantojot jauktās realitātes rīkus) ietvaros.

Sanāksmē piedalījās:

  • “LA FLORA” Integrētais profesionālās izglītības centrs (CIFP LA FLORA) – projekta koordinators, pārstāvēja direktors Oscar Carbonell un Fernando Martinez Conde (Spānija)
  • Burgosas Universitāte (Universidad de Burgos, UBU) – projektu vadītājas Sonia Rodriguez Cano un Vanesa Delgado Benito (Spānija)
  • Prāgas Universitātes koledža (University College Prague, UCP) – pārstāvēja prorektors Jan Han un Erasmus koordinatore Barbora Kominkova (Čehija)
  • PLAYMEBIT SL – tehnoloģiju inovators, pārstāvēja Jorge Martinez (Spānija)

Divu dienu laikā partneri apsprieda projekta galvenos rezultātus, tostarp Produktu salīdzinātāja ziņojuma analīzi, Iepriekšējās apstrādes tehniku ziņojuma analīzi un Ēdienu izvēles ziņojuma analīzi. Tāpat tika izstrādāts detalizēts plāns nākamajiem projekta posmiem.

Sirsnīgi pateicamies visiem partneriem par aktīvu līdzdalību, sadarbību un ieguldījumu inovācijās profesionālajā izglītībā!

Projektu Nr. 2024-1-ES01-KA220-VET-000244025 līdzfinansē Eiropas Savienība.

Finansē Eiropas Savienība. Tomēr paustie uzskati un viedokļi ir tikai autora(-u) uzskati un viedokļi un ne vienmēr atspoguļo Eiropas Savienības vai Valsts izglītības attīstības aģentūras uzskatus un viedokļus. Ne Eiropas Savienību, ne Valsts izglītības attīstības aģentūru nevar saukt pie atbildības par tiem.

Pieraksties jaunumiem!

Mēs informējam Jūs, ka šī tīmekļa vietne izmanto savus, tehniski nepieciešamus un trešo pušu sīkdatnes failus, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes lietotāju draudzīgumu un garantētu augstu funkcionalitāti. Turpinot šīs vietnes pārlūkošanu, Jūs piekrītat sīkdatņu failu izmantošanai. Uzziniet vairāk par sīkdatņu failu izmantošanu, apskatot konfidencialitātes politiku.