Projekta “NO LEFTOVER Nordic/Baltic Culinary Arts” rezultātu izplatīšanas konference Viļņā, Lietuvā
2024. gada 5.jūnijā Viļņā, Lietuvā, notika projekta “NO LEFTOVER Nordic/Baltic Culinary Arts: Digital Course with Training Materials and Tools for Adult Educators” rezultātu izplatīšanas konference.
Konferenci apmeklēja visi pieci partneri: HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledža (Latvija) kā projekta koordinators, ko pārstāvēja Attīstības direktore, padomes priekšsēdētāja Olga Zvereva; Com&Train (Dānija), ko pārstāvēja priekšsēdētāja Anna Högnadóttir, Vilniaus kolegija Biznesa fakultāte (Lietuva), ko pārstāvēja Apmācību un sadarbības vadītāja Laima Paraukiene un lektors Semen Burmistrov, STEP BY STEP COUNCULTING (Islande), ko pārstāvēja priekšsēdētāja Hansina Bjarnfridura Einarsdotira un MITRA (Igaunija), ko pārstāvēja vadītājs Pavel Smulski.
Projekta rezultātu izplatīšanas konferenci apmeklēja arī vairāk nekā 50 industrijas profesionāļi, piedaloties semināros un sesijās. Viņu vidū bija tādi pazīstamie runātāji kā Simas Lubauskas, AS “7Pack” īpašnieks; Rokas Vasiļausks, šefpavārs La Papa Loca un Marina; restorāna “HBH Vilnius” īpašniece Aida Matulevičiūte-Čepukaitė. Tāpat Lietuvas šefpavāru un konditoru asociācijas padomes locekļi ir prezentējuši savas atziņas par aktuālajām tendencēm kulinārijas jomā, fokusējoties arī uz “No Leftover” jeb bezatlikumu kulinārijas praksēm.
Mēs pateicamies Vilniaus kolegija par lieliski organizēto projekta rezultātu izplatīšanas konferenci!