A World of Cuisine: Mobility of Students in Latvia, 4. diena
Tā kā iespaidi no lieliskajām apmācībām “A World of Cuisine” projekta ietvaros joprojām ir spilgti, piedāvājam atskatu uz mobilitātes 4. dienu!
Dienu sākām ar platformas Canva iepazīšanu, apgūstot zināšanas vienkāršai ēdienkaršu sagatavošanai kopā ar mūsu brīnišķīgo lektori Innu Kučeru. Pēc tam vērojām šķidrā slāpekļa pielietošanas iespējas kulinārijā kopā ar individuāli praktizējošo šefpavāru Aleksandru Locmeli-Manevski “Creative Kitchen Management” meistarklases ietvaros.
Dienas otrajā pusē apmeklējām Rīgas labākos restorānus un viesnīcas – restorānu Vincents, viesnīcu un restorānu Neiburgs un Grand Hotel Kempinski Riga.
Diena tika noslēgta ar krāšņu iestudējuma apmeklējumu Latvijas Nacionālajā operā, baudot Rosīni operu divos cēlienos “Pelnrušķīte” un aplūkojot pakalpojumu daudzveidību, ko šāda ekskluzīva vieta var piedāvāt.
Vēlamies pateikt īpašu “paldies” restorāna Vincents šefpavāram Uvim Janičenko, kurš mūs iepazīstināja ar šo patiesi leģendāro iestādi.
Projektu “A World of Cuisine”, Nr. 2021-1-TR-KA210VET-000029335, līdzfinansē Eiropas Savienība.