HOTEL SCHOOL Attīstības direktore novadīja lekcijas pieaugušajiem izglītojamajiem Burgosā, Spānijā – HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledža

HOTEL SCHOOL Attīstības direktore novadīja lekcijas pieaugušajiem izglītojamajiem Burgosā, Spānijā

HOTEL SCHOOL Attīstības direktore novadīja lekcijas pieaugušajiem izglītojamajiem Burgosā, Spānijā

2024.gada 18.-23.martā HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledžas Attīstības direktore un Padomes priekšsēdētāja, lektore MIB, Mg.paed. Olga Zvereva ir novadījusi lekciju ciklu pieaugušajiem izglītojamajiem un mācībspēkiem CIFP La Flora | Escuela de Hostelería y Turismo de Burgos Burgosā, Spānijā. Lekcijas notika ERASMUS+ projekta Nr.2022-1-LV01-KA121-ADU-000055721 ietvaros kā pieaugušo mācībspēku mācību mobilitāte.

Nolasīto lekciju tēmas: “HOTEL SCHOOL Viesnīcu vadības koledža, akadēmiskais profils un starptautisko projektu iespējas”; “Latvijas tūrisma profils”; “Latvijas gastronomiskais profils: tradicionālā un mūsdienu kulinārijas māksla”; “NO LEFTOVER kulinārijas māksla”; “Ilgtspējīgas viesmīlības digitalizācijas ceļvedis”, iekļaujot apakštēmas “Digitālās prasmes”, “Canva iespējas viesmīlības nozarē”, “Tendences viesmīlības nozarē”, “Digitalizācijas rīki viesmīlībā”, “Ilgtspējīgas viesmīlības digitalizācijas rādītāji”, “Noteikumi un likumdošana ilgtspējīgai viesmīlības digitalizācijai”, “Ilgtspējīga budžeta plānošana”, “Viesnīcu vadība un ēdienu un dzērienu vadība”, “Ilgtspējīgas viesmīlības digitalizācijas ekonomiskie ieguvumi”, “Uzņēmējdarbības ideju un profesionālo tīklu prakse un attīstība”.

Ar šo lekciju palīdzību O.Zvereva iepazīstināja plašāko auditorijai ar HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledžas īstenoto projektu rezultātiem un rādīja to praktisko pielietojumu. Izmantotie materiāli tika izstrādāti projektu “Sustainable Hospitality Digitalisation Toolkit”, Erasmus+ projekts Nr.2021-1-LV01-KA220-VET-000033140 (tas tika novērtēts ar 96 punktiem) un “NO LEFTOVER Nordic/Baltic Culinary Arts: digital course with training materials and tools for adult educators”, Nordplus Adult projekts Nr.NPAD-2022/10049.

Finansē Eiropas Savienība. Tomēr paustie uzskati un viedokļi ir tikai autora(-u) uzskati un viedokļi un ne vienmēr atspoguļo Eiropas Savienības vai Valsts izglītības attīstības aģentūras uzskatus un viedokļus. Ne Eiropas Savienību, ne Valsts izglītības attīstības aģentūru nevar saukt pie atbildības par tiem.

Pieraksties jaunumiem!

Mēs informējam Jūs, ka šī tīmekļa vietne izmanto savus, tehniski nepieciešamus un trešo pušu sīkdatnes failus, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes lietotāju draudzīgumu un garantētu augstu funkcionalitāti. Turpinot šīs vietnes pārlūkošanu, Jūs piekrītat sīkdatņu failu izmantošanai. Uzziniet vairāk par sīkdatņu failu izmantošanu, apskatot konfidencialitātes politiku.