Pētot pārtikas izejvielas un tradīcijas Itālijas pilsētā Frascati – HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledža

Pētot pārtikas izejvielas un tradīcijas Itālijas pilsētā Frascati

Pētot pārtikas izejvielas un tradīcijas Itālijas pilsētā Frascati

2025. gada 1. aprīlī HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledžas Attīstības direktore un lektore Olga Zvereva piedalījās seminārā “Exploring Raw Materials of the City” Frascati pilsētā Itālijā.

Aktivitāte ietvēra ekskursiju pa Frascati tirgiem un amatniecības pārtikas veikaliem, kā arī meistarklasi “Pasta no nulles”, tādējādi uzzinot par vietējām sastāvdaļām, tradicionālo pārtikas ražošanu un terroir lomu itāļu virtuvē.

Pasākums norisinājās semināru “NO LEFTOVER Culinary Arts for VET Educators: Methodological Workshops for Integration of the Concept in All Stages of Culinary Arts, Teaching and Learning Processes” laikā, ko Itālijā rīkoja partneris ITALIAN HOSPITALITY SCHOOL projekta “Horizontal VET Capacity Building for internationalisation and modernisation including innovation, digitalisation and sustainability by methodology transfer and exchange of good practices” ietvaros.

CB-VET Plus projektu Nr. 101129249 līdzfinansē Eiropas Savienība.

Finansē Eiropas Savienība. Tomēr paustie uzskati un viedokļi ir tikai autora(-u) uzskati un viedokļi un ne vienmēr atspoguļo Eiropas Savienības vai Eiropas Izglītības un kultūras izpildaģentūras uzskatus un viedokļus. Ne Eiropas Savienību, ne Eiropas Izglītības un kultūras izpildaģentūru nevar saukt pie atbildības par tiem.

Pieraksties jaunumiem!

Mēs informējam Jūs, ka šī tīmekļa vietne izmanto savus, tehniski nepieciešamus un trešo pušu sīkdatnes failus, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes lietotāju draudzīgumu un garantētu augstu funkcionalitāti. Turpinot šīs vietnes pārlūkošanu, Jūs piekrītat sīkdatņu failu izmantošanai. Uzziniet vairāk par sīkdatņu failu izmantošanu, apskatot konfidencialitātes politiku.