HOTEL SCHOOL norisinājās svaigās pastas meistarklase – HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledža

HOTEL SCHOOL norisinājās svaigās pastas meistarklase

HOTEL SCHOOL norisinājās svaigās pastas meistarklase

Kas var būt labāks par pastu? Svaigi pagatavota pasta, protams! Šodien mums bija garda meistarklase, ko vadīja Mateo Semorile, šefpavārs no itāļu restorāna Clementino Romā. Mateo mācīja HOTEL SCHOOL izglītojamiem pastas un saderīgo mērču pagatavošanas noslēpumus. Mmm, cik garšīgi!

M. Semorile meistarklase norisinājās Erasmus+ projekta Nr. 2024-1-IT02-KA121-ADU-000201383 ietvaros, ko līdzfinansē Eiropas Savienība.

Pieraksties jaunumiem!

Mēs informējam Jūs, ka šī tīmekļa vietne izmanto savus, tehniski nepieciešamus un trešo pušu sīkdatnes failus, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes lietotāju draudzīgumu un garantētu augstu funkcionalitāti. Turpinot šīs vietnes pārlūkošanu, Jūs piekrītat sīkdatņu failu izmantošanai. Uzziniet vairāk par sīkdatņu failu izmantošanu, apskatot konfidencialitātes politiku.