Notika otra transnacionālā tikšanās projekta “NO LEFTOVER Nordic/Baltic Culinary Arts” ietvaros – HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledža

Notika otra transnacionālā tikšanās projekta “NO LEFTOVER Nordic/Baltic Culinary Arts” ietvaros

Notika otra transnacionālā tikšanās projekta “NO LEFTOVER Nordic/Baltic Culinary Arts” ietvaros

2023. gada 13-14.aprīlī Odensē, Dānijā, notika otrā transnacionālā tikšanās Nordplus Adult projekta Nr. NPAD-2022/10049 “NO LEFTOVER Nordic/Baltic Culinary Arts: digital course with training materials and tools for adult educators” ietvaros. Tikšanās sapulcēja piecus partnerus: projekta koordinatoru HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledžu (Latvija), kuru pārstāvēja Attīstības direktora un Padomes priekšsēdētāja Olga Zvereva; uzņemošo organizāciju Com&Train (Dānija), kuru pārstāvēja projektu vadītāja Anna Högnadóttir un šefpavārs Patrekur Sølvi Hjálmarsson; partneri Vilniaus kolegija (Lietuva) kuru pārstāvēja Tūrisma departamenta lektore Jolita Variakojiene; STEP BY STEP COUNCULTING (Islande) pārstāvēja Katla Hólm Þorhildardottir un Isak Ford; kā arī partneri MITRA (Igaunija), kuru pārstāvēja vadītāja Ruta Pels and Leonid Smulskiy.

Tikšanās laikā partneri izstrādāja projekta rezultātu saturu un detaļas, izplānoja praktiskos treniņus un projekta rezultātu izplatīšanas aktivitātes. Tāpat partneri apmeklēja izglītības iestādi Kold College, kur notika interesanta un ļoti izzinoša video intervija ar Jesper Michael Hansen, Izglītības nodaļas vadītāju.

Tā kā Odense ir slavenā dāņu rakstnieka Hansa Kristiāna Andersena dzimtā pilsēta, partneri apmeklēja arī viņam veltīto muzeju.

Paldies partneriem par aktīvu iesaistīšanos!

Pieraksties jaunumiem!

Mēs informējam Jūs, ka šī tīmekļa vietne izmanto savus, tehniski nepieciešamus un trešo pušu sīkdatnes failus, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes lietotāju draudzīgumu un garantētu augstu funkcionalitāti. Turpinot šīs vietnes pārlūkošanu, Jūs piekrītat sīkdatņu failu izmantošanai. Uzziniet vairāk par sīkdatņu failu izmantošanu, apskatot konfidencialitātes politiku.