A World of Cuisine: Mobility of Students in Latvia, 4. diena – HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledža

A World of Cuisine: Mobility of Students in Latvia, 4. diena

A World of Cuisine: Mobility of Students in Latvia, 4. diena

Tā kā iespaidi no lieliskajām apmācībām “A World of Cuisine” projekta ietvaros joprojām ir spilgti, piedāvājam atskatu uz mobilitātes 4. dienu!

Dienu sākām ar platformas Canva iepazīšanu, apgūstot zināšanas vienkāršai ēdienkaršu sagatavošanai kopā ar mūsu brīnišķīgo lektori Innu Kučeru. Pēc tam vērojām šķidrā slāpekļa pielietošanas iespējas kulinārijā kopā ar individuāli praktizējošo šefpavāru Aleksandru Locmeli-Manevski “Creative Kitchen Management” meistarklases ietvaros.

Dienas otrajā pusē apmeklējām Rīgas labākos restorānus un viesnīcas – restorānu Vincents, viesnīcu un restorānu Neiburgs un Grand Hotel Kempinski Riga.

Diena tika noslēgta ar krāšņu iestudējuma apmeklējumu Latvijas Nacionālajā operā, baudot Rosīni operu divos cēlienos “Pelnrušķīte” un aplūkojot pakalpojumu daudzveidību, ko šāda ekskluzīva vieta var piedāvāt.

Vēlamies pateikt īpašu “paldies” restorāna Vincents šefpavāram Uvim Janičenko, kurš mūs iepazīstināja ar šo patiesi leģendāro iestādi.

Projektu “A World of Cuisine”, Nr. 2021-1-TR-KA210VET-000029335, līdzfinansē Eiropas Savienība.

Pieraksties jaunumiem!

Mēs informējam Jūs, ka šī tīmekļa vietne izmanto savus, tehniski nepieciešamus un trešo pušu sīkdatnes failus, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes lietotāju draudzīgumu un garantētu augstu funkcionalitāti. Turpinot šīs vietnes pārlūkošanu, Jūs piekrītat sīkdatņu failu izmantošanai. Uzziniet vairāk par sīkdatņu failu izmantošanu, apskatot konfidencialitātes politiku.