Projekta “NO LEFTOVER Nordic/Baltic Culinary Arts” rezultātu izplatīšanas konference – HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledža

Projekta “NO LEFTOVER Nordic/Baltic Culinary Arts” rezultātu izplatīšanas konference

Projekta “NO LEFTOVER Nordic/Baltic Culinary Arts” rezultātu izplatīšanas konference

Pirmdien, 2024. gada 29. aprīlī, HOTEL SCHOOL komanda, studenti, projekta partneri un viesi pulcējās Nordplus projekta “NO LEFTOVER Nordic/Baltic Culinary Arts: Digital Course with Training Materials and Tools for Adult Educators” (projekta Nr. NPAD-2022/10049) rezultātu izplatīšanas konferencē. Pasākums bija piepildīts ar prezentācijām par projekta partneriem un sasniegtajiem rezultātiem. Mūsu partneri no Lietuvas, Islandes, Dānijas un Igaunijas dalījās ar NO LEFTOVER pieejas ieviešanu savu valstu kulinārajās tradīcijās gan pagātnē, gan mūsdienās.

Konferences otrajā daļā HOTEL SCHOOL studenti prezentēja savu veikto pētījumu rezultātus. Mūs patiesi iedvesmoja viņu demonstrētā uzcītība un analītiskā domāšana!

Pateicamies visiem dalībniekiem par iesaistīšanos un ceram uz tikšanos nākamajos pasākumos!

Pieraksties jaunumiem!

Mēs informējam Jūs, ka šī tīmekļa vietne izmanto savus, tehniski nepieciešamus un trešo pušu sīkdatnes failus, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes lietotāju draudzīgumu un garantētu augstu funkcionalitāti. Turpinot šīs vietnes pārlūkošanu, Jūs piekrītat sīkdatņu failu izmantošanai. Uzziniet vairāk par sīkdatņu failu izmantošanu, apskatot konfidencialitātes politiku.