A World of Cuisine
Projekts “A World of Cuisine”:
- Projekta īstenošanas periods: 28.02.2022. – 27.06.2023.
- Projekta koordinators: Dr. Sadık Ahmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
- Projekta Nr. 2021-1-TR-KA210VET-000029335
Projekta ietvaros izglītojamie ne tikai iepazīstinās pārējos projekta dalībniekus ar savu kultūru un kulinārajām tradīcijām, bet arī veidos sintēzi ar citu valstu kultūrām un virtuvēm. Tas savukārt kļūs par pamatu inovāciju pētījumiem par ēdieniem, tādējādi sniedzot ieguldījumu modernās “fusion” virtuves attīstībā. Izglītojamie pārņems jaunu pieeju pasaules virtuvē, saglabājot gan vietējās īpatnības, gan apvienojot tās ar kultūras iezīmēm no citu valstu virtuvēm.
Projektā ir iesaistīti trīs partneri: Dr. Sadık Ahmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Turcija), HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledža un Colegiul Vasile Lovinescu (Rumānija).
Projekta notikumi
No 2022. gada 14. līdz 18. jūnijam HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledžas attīstības direktore kopā ar koledžas profesionālās izglītības speciālistu (VET) komandu viesojās Turcijā projekta “A World of Cuisine” ietvaros. Uzzini vairāk par mūsu pieredzi:
No 2022 gada 26. septembra līdz 2. oktobrim HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledža uzņēma viesus no Dr. Sadık Ahmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Turcija) un Colegiul Vasile Lovinescu (Rumānija). Uzzini vairāk par īstenotajām aktivitātēm:
- “A World of Cuisine”: Mobility of Students in Latvia, 1. diena
- HOTEL SCHOOL notika meistarklase par Latvijas tradicionālo virtuvi
- “A World of Cuisine”: Mobility of Students in Latvia, 2. diena
- “A World of Cuisine”: Mobility of Students in Latvia, 3. diena
- “A World of Cuisine”: Mobility of Students in Latvia, 4. diena
- “A World of Cuisine”: Mobility of Students in Latvia, 5. diena